Μαγειρεύοντας την αγκινάρα όπως ποτέ πριν

Οι συνταγές που θα την βάλουν στην καρδιά σου.

Πάει σχεδόν με όλα, παίζει σε συνταγές ως λευκή και κοκκινιστή, είναι ευπροσάρμοστη, αγαπά τόσο το κρέας όσο και τα θαλασσινά και γενικότερα είναι από εκείνες τις under-the-radar πρώτες ύλες που ίσως να άξιζαν λίγο περισσότερο της προσοχής σου. Η αγκινάρα δικαιωματικά πρέπει να έχει μία θέση στις γαστρονομικές σου συνήθειες, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να μεταμορφωθεί ακόμη και σε γλυκό του κουταλιού ή λικέρ.

Δες πώς θα την αξιοποιήσεις καταλλήλως, με τις παρακάτω συνταγές.

Το Tasty-guide.gr σου παρουσιάζει 5 εκδοχές, που μπορείς να δεις εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.