Ένα ξεχωριστό γιουβέτσι που μυρίζει Ελλάδα και θάλασσα

Ένα ξεχωριστό γιουβέτσι που μυρίζει Ελλάδα και θάλασσα

Μία έξοχη συνταγή για γιουβέτσι με θαλασσινά και ούζο.

Το γιουβέτσι θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές για κάθε ελληνικό -οικογενειακό και μη- τραπέζι. Ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες παραλλαγές, με μία από τις πιο νόστιμες και ξεχωριστές να είναι εκείνη με θαλασσινά. 

Ο συνδυασμός θαλασσινών εδώ είναι ενδεικτικός. Μπορείς να προσθέσεις και καραβίδες ή να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα είδος θαλασσινών.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr