Όχι μόνο πίτσα, αλλά και σπαγγέτι Margherita

Όχι μόνο πίτσα, αλλά και σπαγγέτι Margherita

Η συνταγή για μία διαφορετική όσο και νόστιμη μακαρονάδα.

Ο ταπεινός πρόγονος της πίτσας, ήταν μια πίτα με λίγο λαρδί και εμφανίστηκε αρχικά ως ένας φθηνός, εύκολος και γρήγορος τρόπος να μπορέσουν να χορταίνουν οι φτωχοί στη νότια Ιταλία του 19ου αιώνα. Πλέον, η λέξη pizza είναι από τους πιο γνωστούς γαστρονομικούς όρους παγκοσμίως και η Margherita η πιο απλή εκδοχή της, που συνδυάζει απλότητα και γεύση.

Ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικός ωστόσο μπορούν κάλλιστα να μεταφερθούν και σε μακαρονάδα. 

Η συνέχεια στο tasty-guide.gr